dinsdag 19 maart 2019

You only have to be brave enough ...

Our fate lives within us, you only have to be brave enough to see it.

Het volgende patroon uit de collectie ‘a closet full of magic’ van Larth is Elinor. Elinor is de mama 
van Merida in de film Brave. De mama die in een beer veranderde door toedoen van haar pijl
en boog schietende dochter.

Ik kende de film zelf nog niet. Mijn dochter houdt namelijk helemaal niet van films. Te spannend, te eng, met nachtmerries als gevolg. Dus weigert ze ernaar te kijken. Aangezien de film net uitkwam op Netflix heb ik hem dan maar alleen bekeken. Een aanrader, maar zeker niets voor mijn dochter.
Het personage ‘Merida’ is ze wel gek van. Net zoals alle andere Disney prinsessen. Ze kroop dus maar al te graag in de rol van Merida voor een fotoshoot en wilde de boog ook echt niet meer lossen. ‘Brave’ voor een dag.

Elinor is een hemdjurk of blousje. Uiteraard bevat het patroon weer verschillende opties. Zo kan je kiezen uit verschillende mouwtjes. Ik koos voor dit super schattige pofmouwtje. Ik rimpelde de rok aan het bovenstuk, maar er is ook een optie voor een jurk uit 1 deel. Ook mooi voor de wat grotere kinderen. Mijn dochter houdt nog steeds heel veel van wat zwier in haar kleedjes. Check. 

Voor alle opties verwijs ik je graag door naar de website van Larth.

Of naar mijn briljante medetesters, te bewonderen op instagram en/of blog:Het stofje komt van mijn lokale stoffenwinkel stoffenheide en is echt van een geweldige kwaliteit. 

Ik maakte uiteraard ook nog een tweede Elinor, namelijk het blousje met rufflemouwtjes. Helaas is het nog iets te fris buiten om daar leuke foto’s van te trekken. Maar als het zonnetje er is, zijn wij er in ieder geval klaar voor. 

Stofje kocht ik lang geleden op de website van strasskids, die helaas geen stofjes meer verkopen. 

Het broekje herken je waarschijnlijk wel als het nieuwe patroontje van WISJ. Een zalig comfortabel broekje dat ook nog eens snel ineen zit. Wat wil een mens nog meer. Stofje hiervoor kocht ik bij Piekewieke, een sweater met structuur van Lillestoff.Geen opmerkingen:

Een reactie posten