dinsdag 28 augustus 2018

PEPPERPANTS

Qwinta, de straffe madam achter Larth, bracht onlangs een nieuw patroontje uit met de toepasselijk naam ‘the pepperpants’. Het is een baggy broekje voor kindjes met peper in hun broek. Lees: ruimte om lekker in te bewegen. En dat wilde mijn dochter jullie wel even laten zien.De plooitjes voor en achteraan geven het geheel bovenaan wat extra ruimte. Zakjes werden voorzien in de zijnaad.

Zoals we van Qwinta gewend zijn is alles tot in de details uitgewerkt. Mooie lay-out, duidelijke uitleg en vooral fantastische foto’s ter inspiratie. #pepperpants (check it out!)
Het broekje komt normaal tot net onder de knie, maar verlengen kan gemakkelijk. Ik ging voor een langere versie, aangezien de zomerkast al zo rijkelijk gevuld is. Waarschijnlijk maak ik toch nog een korte versie voor een mooie nazomer .... Het mag gezegd worden dat dit broekje heel snel in elkaar zit. 

Mijn dochter is 7 jaar. Ik volgde de maattabel en maakte volgens haar heupmaat een 3 jaar. Mijn dochter is nogal een smalle en we willen van een baggy broek nu ook geen tent maken hè. Maar zoals je ziet kwam het helemaal goed. Het broekje past perfect ... wij zijn fan. Je kan het broekje maken voor kindjes van 2 tot 12 jaar. Maximum heupomtrek is 78,5cm.
En voor wie ook fan is, je vindt het broekje hier
Ik gebruikte voor het broekje een zomersweat van NOSH, helaas kan je daar niet meer online bestellen. :-(
Voor de t-shirt gebruikte ik het patroontje Nore van compagnie m. Leuk detail, de stof komt ook van NOSH en is in de kleur pepper.
Voor het truitje gebruikte ik het patroontje van Bel'etoile, de isasweater. Stofjes van het truitje zijn van See you at six.

3 opmerkingen:

 1. Leuke broek. De shirts zijn ook erg mooi.
  Prachtige stoffen heb je gebruikt.
  Beide shirts geven icm met de broek een heel verschillende look. Leuk!
  Bij mij werkt de link naar de broek helaas niet. Ik speur even via Google of ik de broek kan vinden.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qwinta heeft wat problemen met haar website vrees ik ... hopelijk graag je er via de website zelf. Bedankt voor de lieve woordjes.

   Verwijderen