vrijdag 4 mei 2018

Totojumpsuit

Here's Toto!Voor wie het nog niet gemerkt had, Toto is het eerste patroon uitgebracht door Qwinta aka Larth. Dat Qwinta groot van gestalte is wist ik al, maar recent kwam ik ook te weten dat ze een enorm groot hart heeft. Aan dit patroon plakt dan ook een goed doel dat haar nauw aan het hart ligt ... het Kinderkankerfonds.

Hopelijk mag dit initiatief veel centjes opbrengen.
Een Toto jumpsuit kan je maken voor jongens en meisjes tussen 1,5 en 6 jaar. Je kan kiezen voor een korte of lange broek, of zelfs voor een rokje. Ik maakte om te beginnen een gewone jumpsuit ... mijn zoon kennende zit er binnenkort toch een gat in de linker knie en kunnen we er altijd nog een korte van maken. :-) Wegens stofgebrek knipte ik het voorpand in 3 delen, hierdoor krijg je de jumpsuit uit veel minder stof. 

Mats is alvast dol op zijn comfortabele broek.

Wie Qwinta een beetje volgt zal er niet van verschieten dat dit patroon tot in de puntjes uitgewerkt werd. Het geheel kreeg ook een enorm duidelijke en stijlvolle handleiding. Zeker ook geschikt voor beginnende naaisters!


De blogtour loopt al bijna naar zijn einde, dus wie nog van de korting wil genieten moet snel zijn. Je kan het patroon hier bestellen. Of je kan ook wachten tot na de blogtour ... meer geld voor het goede doel.


Voor meer inspiratie verwijs ik jullie graag door naar de blog van Liesbeth  Silke  Marieke  Leentje  Tamara  Marjolein  Marie-PauleSofie en Inge en vanaf morgen komen daar ook nog Pascale en Kim bij. Stuk voor stuk de moeite!

Blauwe stof: sweater van nosh organics
Strijkapplicatie van vanikke
Patroon: Toto jumpsuit 


2 opmerkingen:

  1. Die foto waar Mats met zijn kontje staat te schudden is echt ZALIG! Heel knap gedaan. Dank je 😘

    BeantwoordenVerwijderen