woensdag 30 augustus 2017

Nova skips the rope

Aangezien de zomer stilaan ten einde loopt heeft het geen zin meer om zomerse naaisels te maken. Ik begin dus al stilaan meer aan de herfst te denken. Niet met volle goesting hoor.Bij 'mind the whale' zag ik echter nog een leuke wedstrijd passeren. Ik kan er niet aan doen, het is sterker dan mezelf, ik vind het leuk om mee te doen. Het patroontje is een samenwerking tussen mind the whale en mevrouw khadetjes. In mijn ogen twee dames met super veel oog voor detail. Toegegeven, oog voor detail is wel iets meer werk, maar moeilijk is het niet. Ik zou het zelf erg ontspannend werken durven noemen ... en het resultaat. #mehappy

Ik maakte hier al een zomerse skip the rope en wilde ook nog eentje meer geschikt voor de herfst maken. Bij Cas en Nina vond ik een mooie ribcord van lillestof (enkel nog verkrijgbaar in andere kleuren).

Bij zo'n mooi shortje hoort toch een op zijn minst even mooi blousje ... enter nova van straightgrain. #evenmooinogmeerwerk. Maar zo hard de moeite waard. Ik knipte in een lang gekoesterd stofje van Aime comme Marie.


En weer een tand minder ...Geen opmerkingen:

Een reactie posten