zaterdag 23 januari 2016

Cadeautjestijd (deel 2)

Nieuwjaar is al lang gepasseerd en alle cadeautjes zijn uitgedeeld. Voor de nichtjes en neefjes maakte ik ook alle cadeautjes zelf dit jaar. Inspiratie vond ik in de meeste gevallen op pinterest ( waar anders).

Een raglan patroontje (gratis op pinterest) met de kraag van de omni tempori van sofilantjes. Wel wat versmald, hij is te breed naar mijn persoonlijke goesting! Voor een 13-jarige kan dat nog wel net hoop ik.

Voor een paardenliefhebster. Patroon ottobre, stof veritas.

 

Wat maak je voor een bijna 6-jarig jongetje? Een ridderkussen met handvat. Uit de restjesbak. Toegegeven, die rits had misschien wat netter ( verborgen) erin gekunnen.

Voor een jongedame die net begint uit te gaan. Inspiratie opgedaan bij jace dit it! Grappig detail, toen ze haar cadeautje kreeg had ze een zwarte rok en een fluo topje aan. Een matching outfit. Patroon clutch van Noodlehead.

De baby op komst werd natuurlijk ook niet vergeten. Patroon zelf getekend ( wow dat klinkt goed). Stofjes van hilco, gekocht bij stof op zolder.

En voor de oma, die nooit cadeautjes wil, een zakje voor de blokjes van haar favoriete spel rummikub. Die kunnen voortaan in stijl doorgegeven worden. Patroon zo geknipt 2.

En dan ontdek ik dat ik nog een foto vergeten te trekken ben van een tasje voor het petekindje van mijn man. foei.

De dochter des huizes vond het maar niets al die zelfgemaakte cadeautjes onder de kerstboom. Cadeautjes moeten uit de winkel komen. Gelukkig waren de ontvangers wel tevreden.

 

 

2 opmerkingen:

  1. Één voor één super cadeautjes! Dat ridder kussen pin ik, geweldig! En als je een keertje zin moest hebben om het patroontje van de slofjes te delen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dank je. Patroontje wil ik zeker delen. Even uitpuzzelen hoe ik dat doe.

    BeantwoordenVerwijderen