dinsdag 22 september 2015

Olé voor mijn zoon

Mijn zoon zijn peutertijd is nu definitief afgelopen. Gek hoe anders het loopt bij een tweede kind dan bij een eerste. De verwondering van alle nieuwe dingen die ze kunnen is bij de tweede precies een beetje zoek. Volop bezig scheidsrechter te spelen tussen beide fratseltjes, af en toe bijna vergeten ook van de tweede wat meer te genieten. Jawel, ruzie maken zijn ze hier goed in.

Nochtans is hij geweldig mijn zoon. Deugeniet eerste klas, babbelkous, knuffelbeer. Liep op 11 maanden, kwam op 22 maanden met een potje aangelopen en zei dat hij pipi moest doen (en het was ook echt zo), kusjeszot, ...

En nu gaat hij naar de kleuterschool. Geboren in januari, mag hij een gans jaar in het instapklasje zitten. En ook dat doet hij geweldig. Waar ik mijn dochter letterlijk elke morgen van mijn been moet schudden, roept mijn zoon nog net ' dag mama' en is hij niet meer te zien.

Nieuw hoofdstuk, nieuwe outfit. De olé stond al een tijdje op mijn planning. Voor een eerste keer ben ik tevreden, maar er is nog ruimte voor verbetering. Ik gebruikte te dunne Vliezeline waardoor het kraagje niet helemaal plat valt. Ik kan er mee leven en zoon ook. Zelf rekbare paspel maken vond ik ook een gepruts en niet echt voor herhaling vatbaar, maar hij zit ertussen en het resultaat is wel mooi.

De stof is nog eens een finchke, jawel nog steeds fan, gekocht bij Cas en Nina. Voor de binnenkant vond ik een coupon bij Piekewieke. Perfecte match, al denk ik dat zoon een duidelijk voorkeur voor de boomhutten heeft.

 

 

 

En dan natuurlijk de eerste dag naar school nog ...

Ze maken veel ruzie, maar ze kunnen elkaar toch niet missen hoor ;-)

En omgekeerd ziet dat er zo uit...

Patroon olé van zonen 09

Stof boomhutten van finch (Cas en Nina), blauwe stof coupon Piekewieke.

Locatie, mikerf Brasschaat

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten