dinsdag 18 augustus 2015

Uitdeelzakjes

Zoon Mats gaat binnenkort naar school. Nu al, wat gaat het toch snel. Hij is er helemaal klaar voor, maar ik weet niet of ik dat ook al ben. Het zal in elk geval gemakkelijk zijn als ik mijn kindjes 's morgens op hetzelfde plaatsje mag achterlaten. Een plaatsje dat we ondertussen al goed kennen en veel vertrouwen in hebben. En wat een geluk dat BFF uit de crèche samen met hem start op dezelfde school. Komt blijkbaar weinig voor dat 2 peutertjes al zo aan elkaar hangen en samen spelen.

Bij een afscheid hoort een feestje en bij een feestje horen uitdeelcadeautjes. Er ligt hier al een tijdje een boek te wachten, gekregen van een vriendin voor mijn verjaardag, op een eerste maaksel. Er stonden schattige uitdeelzakjes in. Toch wel even getwijfeld, want het leek me zo super veel werk. Uiteindelijk toch eens 2 testzakjes gemaakt. Zoon vond het geweldig, dus ... ziehier het resultaat.

Bandwerk ... 17 kindjes gelukkig (hopelijk) te maken. Een halve dag werk, ik vind het nog wel meevallen.


 

 

 

 

 

 

Aangezien ik de binnenkant toch wel wat slordig vond, maar dat zal wel aan mij liggen, heb ik het patroontje dubbel genomen, zodat ze gevoerd zijn. De sluiting werd een snel elastiekje.

Joepie, de eigen labeltjes zijn ook juist op tijd toegekomen om er in verwerkt te worden.

 

 

En wat zullen we er in steken?

Boek, feest in't knutselbos

Stofjes, restjes uit de voorraad

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten