zaterdag 1 augustus 2015

Poolside tote

Toen Veerle, die andere naaiende mama uit mijn dochter haar klas, me vroeg of ik geen zin had om mee deze workshop te volgen twijfelde ik geen moment. Daar had ik wel zin in. Een tas heb ik nog nooit gemaakt, dus wat begeleiding kon zeker geen kwaad. Maar vooral een dagje weg van thuis, gezellig samen zijn met andere madammen met dezelfde passie voor naaien leek me wel wat. 100% meegevallen en dus voor herhaling vatbaar. Wat een toffe groep, bedankt voor de gezellige namiddag.
Het resultaat van de dag, ik word er alvast vrolijk van.

'Deze poolside tote is de perfecte tas voor een heerlijk dagje strand of zwembad ... Of gewoon ideaal om overal mee naartoe te nemen!' ... zo omschrijft An, de madam die deze workshop gaf, deze tas en ik zou dat zelf niet beter kunnen.

De stofjes vond ik bij Piekewieke waar de workshop ook gegeven werd. Buitenstof en hendels zijn van Camelot fabrics. Binnenstof van Windham fabrics. Het model is de poolside tote van Noodlehead.

Ik was een beetje bang dat mijn skills nog niet zouden voldoen om een tas te maken, maar An loodste me er wel doorheen. Voor het voorbereidend werk ( knippen en verstevigen) kregen we vooraf een duidelijke mail van An. Moet ik ook nog vermelden dat we heerlijke smoothies kregen?

Een uitstapje naar zee zal er hier niet direct inzitten, maar voor onze volgende uitstap naar de mosten (ons mini-strandje in de buurt) mag hij zeker mee.

 

8 opmerkingen:

 1. Je skills niet voldoen? Maar Fanny toch, jij vloog er nogal in :-) En je tas is echt super mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mercikes, af en toe eens piepen bij de buurvrouw hielp natuurlijk ook. Maar ik ben best wel fier op het resultaat.

   Verwijderen
 2. Die is om jaloers op te zijn, nu wil ik ook een blauwe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gevonden :-) Het is echt een hele toffe tas geworden. <3 de kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een schone tas geworden! En jou skills niet voldoende, ik ben nog niet goed van je Bublebee die ik net zag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had me laten wijsmaken dat je voor een tas super nauwkeurig moest zijn ... maar het viel uiteindelijk mee. Ik ben er in elk geval heel blij mee.

   Verwijderen