zondag 19 mei 2019

Een tas voor team Jurgen.


Vandaag start de bloggers en instagrammers-actie voor team Jurgen. De centjes die deze actie opbrengt gaan integraal naar de stichting tegen kanker. En ik doe daar graag aan mee.Aangezien niet iedereen zich aan een tas durft wagen, vond ik het wel een geschikt project.
In de hoop dat deze tas heel veel centjes mag opbrengen voor het goede doel gebruikte ik een speciaal stofje. Eentje van Robert Kaufman, ontworpen door Anna Graham aka mevrouw Noodlehead. Een stofje dat je hier helemaal niet zo gemakkelijk kan vinden. Ik combineerde met een grijs-blauwe stof uit de Essex collectie van Robert Kaufman met een metallic glitter in. De binnenkant is een fris katoentje van Rico.
De tas zelf is een soort kleine broer geworden van de fika van noodlehead. Alhoewel kleine broer... het is nog steeds een ruime tas hoor.
Met een breedte van 34cm en een hoogte van 39cm kan je niet echt van een kleine tas spreken. De tas is 10,5cm diep. Ik verstevigde de tas volledig met style vil, dus het is een tas geworden die echt staat. Ook het grote binnenvak werd verstevigd met style vil.

Vooraan is er een grote en een kleine zak. Achteraan één grote zak die in het midden een magneetsluiting bevat.De tas is afsluitbaar met een rits.
En zag je die prachtige hengsels al. Ze zijn ongeveer 75cm en dus lang genoeg om vlot over je schouder te dragen.

Hopelijk zijn jullie er even verliefd op als ik en kopen jullie nu snel allemaal een lotje om team Jurgen te steunen. Een ticketje geluk. Ik wens jullie alvast heel veel geluk toe. Meer info over hoe het in zijn werk gaat vinden jullie hier. Mijn tas heeft nr 3.Je mag ook meerdere lotjes kopen hè. 

Een lotje kost €2 en je kan meedoen tot vrijdag 24 mei. De trekking gaat door op 5 juni.

Ga zeker ook eens kijken bij de andere bloggers voor team Jurgen. Ik kan je verzekeren dat er heel veel moois te verkrijgen valt. Je kan terecht op de instagram pagina van team Jurgen zodat je zeker niets mist.

Volgende week maandag start er nog een tweede week met heel veel moois.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten