zondag 28 april 2019

Robin en Jasmine ... a magic duo!

Deze maand wordt ‘a closet full of magic’ zomaar 2 patronen rijker, namelijk Jasmine en Robin. Beide patronen zijn geschikt voor jongens en meisjes en perfect te combineren met elkaar. Robin is een hoodie, een trui of een cardigan. Een must have basis patroontje met een paar leuke opties. 
Robin Hood zou er jaloers op zijn.

Jasmine is een coole, comfy broek. Een beetje baggy, maar zeker niet overdreven. Het soort broek waar mijn zoon zot van is. Je kan kiezen voor een lange broek of een short. Al kan je de korte broek voor een jongen misschien beter toch iets verlengen. Er is ook nog een colourblock versie voorzien voor de liefhebbers. 
Geschikt voor kleine Aladdins.


En heb je die duimgaten gezien? 

Een beetje courblocken bij een sweater is niet moeilijk hè. Trek een paar lijnen op je patroon, voeg naadwaarde toe ... alles is mogelijk. Voor mijn dochter deed ik alvast wat inspiratie op bij de See you at six collecties. Beide patroontjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van a closet full of magicIk maakte nog verschillende Robins en Jasmines. Deze toon ik jullie de komende dagen op instagram.
#aclosetfullofmagic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten