woensdag 17 april 2019

Birthday twins - seed pattern blogtour


Mijn metekindje en haar tweelingzus waren onlangs jarig. Een leuke gelegenheid om iets te maken voor deze schatjes. Het seed patroon van Sewpony werd nog eens bovengehaald. Ik testte dit patroon mee en maakte toen voor mijn dochter een jumpsuit. Dit keer koos ik voor kleedjes. In twee totaal verschillende stofjes, zodat het niet teveel op elkaar zou lijken. Het zijn dan ook twee totaal verschillende karaktertjes.
Het Seed patroon was eerst enkel beschikbaar via project play and run. Ondertussen kan je het kopen in de webshop van Sewpony, zowel in het Engels als in het Nederlands. Het is een patroontje met oneindig veel mogelijkheden.Momenteel loopt er ook nog een wedstrijd met een fantastische prijzenpot. Deze loopt nog tot 1 mei 2019. Voor meer details moet je hier zijn.


Het seed patroon vind je hier en kan je tem vrijdag 19 april aankopen met een korting van 20%. Gebruik hiervoor de kortingscode SEEDDUTCH.
Nog niet zo gemakkelijk om tweejarigen op de foto te krijgen... maar dit is wat er gebeurd als je baby shark opzet op de tablet...
Stofjes: Mila ( links) van milliblu’s verkrijgbaar bij stoffenheide. Fenna ( rechts) van rico design verkrijgbaar bij Piekewieke. 
2 opmerkingen:

  1. Ik vind dat de dames stralen in hun Seed'ske ♥
    Oh, en ik benijd je niet, tweejarigen fotograferen #schaterlach

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You made so many nice things Fanny thank you!!! Your nieces look very cute in the last shot!

    BeantwoordenVerwijderen